Contacta - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Contacta

Contacta
Davant qualsevol dubte, queixa, suggeriment o consulta  que vulguis realitzar recorda que tan sols has d’enviar un missatge  a la següent adreça de correu electrònic: info@mancomunitatbtt.net  
5 Comentarios

Ramon Alemany
2016-10-02 16:29:15
Hola. Per la propera sortida a la Fageda és pot venir amb bici amb ajuda?
És que això podria venir la meva dona que no i va massa.
Jordi Terés
2016-11-21 12:02:25
Bon dia amics,

A partir del proper gener aniré viure a igualada i estic buscant un club de btt. He vist la vostra web però voldria coneixer el funcionament, preu, la tramitació d'assegurances , que me’n podeu fer cinc cèntims?

Atentament

Jordi Terés
Jordi Cruz
2017-10-18 08:57:25
Hola, Bon día, m'agradaría participar d'alguna sortida vostre. Si us plau si podeu informarme o si tinc de ferne soci. Gràcies. També coneixer si teniu grup de whatssap. Visc a La Pobla de Claramunt.
Gràcies
Joan Calvera
2018-03-13 16:58:46
Hola companys ciclistes!

contactem amb vosaltres des de CycloCat: xarxa ciclista segura. CycloCat és una xarxa nodal de vies ciclables amb el mínim desnivell i la màxima seguretat. Som una iniciativa privada que ens dediquem a documentar i classificar els camins que permeten una mobilitat segura en bicicleta per Catalunya. Tots els tracks estan disponibles al web: www.cyclocat.cat

Actualment estem preparant unes missions de reconeixement del terreny amb l'objectiu de que la xarxa es vagi apropant a Lleida (que és la última capital catalana que ens queda per unir):
8 abril: de El Bruc a Igualada
22 abril: d'Igualada a La Panadella
28 abril: de La Panadella a Cervera

Com que vosaltres sou un club ciclista basats a Igualada, segur que coneixeu bé el territori i sabeu quins son els millors camins per unir aquestes poblacions. Us invitem a que vingueu amb nosaltres els dies dels reconeixements i a que ens envieu informació (tracks, comentaris) sobre les millors opcions per completar l'eix Barcelona - Lleida passant per Igualada.

Moltes gràcies per avançat.

Joan Calvera Porta
CycloCat
xarxa ciclista segura
www.cyclocat.cat
eladi martinez martinez
2018-04-05 13:46:10
Bon dia companys ciclistes: una breu salutació, per fer-vos saber que, avui, dia 5 d'abril, ens hem trobat i saludat, a Fonollosa, a "Can Palet". En representació de la colla Veterans del Bages, doncs, així ens fem dir, entre nosaltres, sense tenir en compte si un es d'una penya o club, o d'un altre. Només us puc dir que, ha estat un plaer saludar-vos i que, per la part que em toca, vull dir a nivel personal, em praurà seguir-vos a través de la vostra adressa electrònica. Fins una propera ocasió. VISCA LA BICI !!
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal