El Puig de la Balma - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

El Puig de la Balma

Páginas ocultas
La Mancomunitat BTT pel Puig de la Balma  (19-01-2019)

Ni el fred, ni les glaçades, ni els excessos de les Festes, paren a la Mancomunitat BTT, i sortim puntuals a les 7.00 am de l’Hotel Amèrica d’Igualada, per emprendre la sortida a Manresa. Allà ens espera el nou abanderat de la Mancomunitat 2019, Miquel Casellas, que amb la companyia del nostre estimat president Honorífic Josep Díaz, ens han preparat un festí de benvinguda amb coca i xocolata i un raig de moscatell per fer-nos passar el fred de bon matí, alguns bidons de les bicicletes han quedat glaçats.  

Emprenem la marxa per dirigir-nos al bell-mig del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, el Puig de la Balma, un mas del segle XII, amb vint-i-sis generacions al darrera, un espai històric per conviure en un ambient rural i autèntic, més conegut darrerament per la pel·lícula de Pa Negre on va ser objecte del rodatge.  

Després de varis entrebancs, averies de tots tipus, pedals, cadenes, rodes, vàlvules, tots fem pinya per anar solucionat un a un els impediments i finalment podem arribar tots a destí per fer un bon esmorzar amb productes típics de la nostra terra.  

La tornada, després d’unes pujades de pista vertiginoses, ens divertim baixant entremig de corriols, arbres i pedres, envoltats per paisatges de incalculable valor i bellesa per acabar arribant al Parc de l’Agulla,  els 24 amics i amigues de la Mancomunitat, ens acomiadem amb ganes d’emprendre la propera aventura.  

La propera excursió és dissabte 16 de Febrer, la Batalla de l’Ebre. Els interessats poden assistir a la reunió del dimarts 12 de Febrer, a les 20 h, a Les Comes. També poden consultar-ho a l’adreça Internet: www.mancomunitatbtt.net


Salvador Balcells Talavera
Agrupació Esportiva BTT Anoia
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal