Estartit - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Estartit

Páginas ocultas

VOLTANT PER L’ESTARTIT

El mes de Juliol, la Mancomunitat s’ajunta per fer sortida tradicional de cada mes, aquest cop per la riba del Ter arribant a l’Estartit i la trobada nocturna que ens aplega cada any abans de les vacances.
En la sortida de l’Estartit ens hem aplegat sota unes temperatures infernals que el paisatge i el recorregut planer ens ha fet suportar millor la calor. Ens trobem nois i noies i nens i nenes per rodejar el riu Ter, en direcció al poble de Verges, on es nascut el nostre estimat cantautor Lluis Llach. Allà ens hi perdem entre carrerons, voltes i pedres i reprenem la marxa per creuar el Riu Ter i entomar direcció al Delta del Ter.
Arribant a l’Estartit es nota la brisa de mar, de lluny es veuen les roques que fan entreveure les majestuoses Illes Medes, i extasiats per la calor busquem un racó de ombra amb uns refrescs ens reviuen i ens retornen les forces per tornar cap a Torroella de Montgrí, mateix punt de sortida i arribada de la ruta.
A Torroella arribant sota un sol abrasador ens espera la recompensa amb un dinar d’estar per casa, ben acollidor i fresquet, i havent recuperat les forces ja reprenem els cotxes per tornar a casa i anar preparant la propera sortida el mateix mes de Juliol, la tradicional sortida Nocturna.
Passat uns dies enceta una nova lluna plena,  i això és el tret de sortida per a la clàssica excursió amb BTT que any rere any, l’organització inclou en el seu calendari per  aquestes dates. Gaudir dels voltant de casa nostra, amb la fresca tant d’agrair en aquests dies, passejant amb la nostra bicicleta, a un ritme de passejada lent, tot observant l’entorn amb una llum diferent, amb una fauna poc habitual a veure de dia,  amb un toc d’aventura controlat, on potser els més petits són qui més en frueixen, amb la seguretat que dona una bona organització, és una experiència molt recomanable i fins i tot, potser, inoblidable.

            Toni Camps
Agrupació Esportiva BTT Anoia  
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal