Febrer 2019 - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Febrer 2019

Páginas ocultas
La Mancomunitat BTT visita la Batalla de l’Ebre per Margalef (16-02-2019)

Després d’una bona estona amb un matí ben glaçat a - 4º , arribant a Lleida, descobreixo el botó de la calefacció! Arribem a Margalef, ens espera una càlida benvinguda gracies a la família d’en Jordi Escolà, i allà mateix ens posem a pedalar amunt amunt amunt! El dia es va aclarint, i la vista allarga tant que se’ns presenta tot el Pirineu a tocar de les mans, des de l’Ermita de Sant Pau, un mirador espectacular que ens regala una panoràmica inoblidable amb un mar de boira que sembla s’hi pugui caminar.
Som una bona colla, 35 nois i noies gaudint de la bona companyia i de la BTT, i un cop esmorzats visitem les trinxeres que ens recorden pel calvari van tenir que viure els nostres avantpassats en guerra, recordant i esperant que els presents siguin capaços de que no tornin a passar aquestes atrocitats. Recuperades les forces anem enfilant les últimes pujades que ens portarà al gegant Pi Cal Pino, ens arropa a tots i totes per fer una altra fotografia de la colla!
Hi ha gana, portem una bona tirada, seran 58 km i 1.300 metres de desnivell acumulat, alguns ja gasten l’últim alè per arribar a dalt, d’altres ja ens remuga l’estomac i comencem imaginar el dinar ens espera, per fi,  passades les 15.00 hores arriba la baixada que ens porta directament a Margalef, un poble amb encant abraçat per les roques, on allà finalitzem la ruta tots satisfets de l’esforç i el paisatge. Ens entaulem per gaudir d’un merescut dinar, estem com a casa.

Salvador Balcells Talavera
Agrupació Esportiva BTT Anoia

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal