Juny-2018-Ruta-del-exili - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Juny-2018-Ruta-del-exili

Páginas ocultas
Ruta de l’Exili

 El mes de Juny ha sigut l’escollit per fer la sortida clàssica i espectacular de 2 dies que prepara la Mancomunitat BTT de l’Anoia, per fer memorial de la ruta de l’exili,  una travessa que parteix des de Cadaqués fins “Argeles Sur Mer”, travessant el mític coll de “Belitre”, on vam poder visitar un dels memorials de la retirada del 39, creuant els pirineus fins el costat francès per un camí entre vinyes i paisatges espectaculars, sense perdre en cap moment les vistes meravelloses del mar. Finalment després de 85 Km i 1.900 m de desnivell, arribem a la preciosa vila de Colliure, on vàrem visitar la tomba del poeta Antonio Machado, i visitant les platges on es trobaven memorials dels camps d’internament.
Acabem la jornada amb un bon sopar i una bona dutxa carregant les nostres piles dels humans i dels elèctrics per afrontar la següent etapa.
La segona jornada comencem amb l’infinit ascens de la mítica torre Madeloc a 650 m del nivell del mar, un espectacular mirador que impressiona amb la vista de la costa vermella. Tornem a entrar a Catalunya per Portbou, Colera i Port de la Selva, i travessem  el parc natural del Cap de Creus, arribant a Cadaqués plovent a través d’un sender brutal al costat del mar de mes de 6 km després de 76 km més i 1700 metres de desnivell.
Una vegada mes la Mancomunitat BTT ha sabut combinar historia i esport, fent servir la bicicleta com a mitja de transport i estil de vida.

 

 
 
Lluis Gou Grauges
 
Agrupació Esportiva BTT Anoia     


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal