La platja de Mora - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

La platja de Mora

Páginas ocultas

La Mancomunitat pedaleja a Platja Mora

Ens trobem una bona colla d’amics direcció a Platja mora, estem a 4 graus i el fred no ens espanta per començar una nova aventura! Comencem a pedalar i el sol ens va escalfant a mesura anem pedalant, el dia promet, i la sortida encara més!
Els corriols van sortint per totes bandes, trencalls, pujades, baixades, estrets, rocosos, però tots ben distrets i entretinguts, i de corriol amb corriol arribem al pont del Diable, un fantàstic aqüeducte que ens recorda les meravelles ha sigut capaç de fer els nostres antecessors.
Davant d’aquesta obra arquitectònica ens fem la foto de grup, l’abanderada ens vesteix a tots de Manko, i comencem esmorzar sota un sol que ens agrupa i escalfa, ens hem de preparar pels propers quilòmetres que prometen ser divertits però durs.
Tornem agafar els pedals i comencem a rodar amb força, corbes i giravolts ens entretenen i ens despisten, ens posen en alerta, però al mateix temps aquesta diversitat ens encomana diversió i entusiasme!
L’olor de mar delata la fi de trajecte, arribem, estem exhausts, però ens espera un dinar per recuperar forces amb unes vistes immensurables cap a la mar blava, ens acompanya la remor del mar, em quedo mirant a tots els companys, el moment i la companyia val la pena, estem a la Manko.

Salvador Balcells i Talavera
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal