Nocturna16 - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Nocturna16

Páginas ocultas

Nocturna juliol 2016

En aquesta ocasió ens reuníem 80 rodes en el punt habitual de sortida, a l’antiga N-II davant  del Mercadona puntualment a les 7 de la tarda.  Hi trobem tant jovent, com no tant joves, tant homes com dones, alguns que viuen a 4 passes, i d’altres que han vingut de lluny o han aprofitat les vacances per unir-se a aquesta experiència.   El pedaleig és suau per als habituals de la bicicleta, però no deixa de ser exigent per a aquells no tant habituats d’aquestes màquines i, mica a mica, mentre tothom xerra amb tothom, sempre respectant el pas de l’últim, ens anem encarant per Can Masarnau cap a l’Espelt, Sant Genís de Jorba i Jorba, que travessem mentre celebren la seva Festa Major.  Per una pista ben arranjada, seguim la Riera de Rubió fins l’embassament, endinant-nos en el preciós corriol que transcorre entre una exuberant vegetació de ribera fins al Pla de Rubió, on hi trobem un autèntic refrigeri en el que  no hi falta de res, i que va ser de l’aprovació de tothom.   Ja amb l’última llum del dia, enfilàvem el tram final, el que es va fer més dur per tots, fins al mateix Castell de Rubió, on tothom es va poder refer amb un bon àpat.
Passades les 12 de la nit, Tothom es movia com formigues desorientades, omplint bidons, posant-se roba que ajudés contra la fresca de la nit i, sobre tot, muntant els diferents i variats sistemes d’il·luminació que els havien de permetre tornar a casa, alguns d’última tecnologia i alguns de veritat que ben originals i casolans, fins hi tot algun semblava un arbre de Nadal! (des d’aquestes ratlles em permeto recomanar a l’Organització per a properes edicions, establir premis als sistemes més originals). Comencem a desfilar i les llums es van estirant en la última pujada que ens queda i fins als peus dels “ventiladors” de les Maioles. Des d’aquí, el descens és vertiginós, els més joves són els més valents i empaiten al guia que no dona més, i la imatge des de la llunyania res té a envejar a les baixades de torxes  que es fan a les nostres muntanyes pirinenques.  A les 3 de la matinada arribem al Polígon de les Comes, on es dona per finalitzada l’excursió, cansats, però amb certa melangia esperant ja la propera.
Per al mes d’Agost no hi ha cap excursió programada en el calendari de la Manco, sent la propera el 17 de Setembre que ens desplaçarem fins a Viladrau (Osona).  Per més informació podeu visitar la web www.mancomunitatbtt.net .

           Toni Camps
Agrupació Esportiva BTT Anoia  
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal