Viladrau - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Viladrau

Páginas ocultas

    
La Mancomunitat de BTT per Viladrau (17 de Setembre 2016)

Descarreguem les bicicletes al bell mig del poblet de Viladrau entre cases de pedra i fusta, envoltats de muntanyes i de verd. Una boira densa ens endinsa amb encant cap una vegetació densa i feréstega, i comencem a pedalar llarg i fort per pujades ben dretes per arribar ben amunt, entre mig d’avets altíssims i gruixuts fent honor a la seva edat, i també avets petits i de planter que es preparen per rebre el Nadal.

Per fi, podem reposar una mica després de tanta pujada i esmorzem entre un prat de falgueres del període triàsic sota l’amenaça de pluja. El temps no para l’empenta de voler fer la ruta i prosseguim per un descens llarg fins la llera del riu, i trobem la recompensa a l’esforç, el sol fa acta de presencia , ens escalfa i dona caliu a la sortida i deixem enrere els núvols i la boira.

Continuem resseguint la vora del riu que ens fa planejar bona estona, però estem molt avall i hem de remuntar molt per arribar a Viladrau. La sorpresa esperada al final arriba, ens farà guanyar el dinar i suar de valent per fer l’últim ascens vertiginós i ple de graveta que en dificulta la tracció. Res ens atura, arribem a dalt, uns amb mes forces que d’altres, ja només queda una petita baixada que ens farà gaudir de l’arribada de Viladrau.

Ha sigut un bon dia, amb molt bona companyia i una ruta molt bonica i especial, i que recordarem per sempre més aquells que no varen poder venir per forces majors, i des de aquí els abracem per continuar endavant! Visca la Manko!


Mancomunitat BTT.
Salvador Balcells Talavera
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal